We gaan weer verder...

Op dit blog was het afgelopen twee jaar heel rustig. Er kwamen plotseling andere prioriteiten. Energie, aandacht, geduld en heel veel liefde waren nodig voor het gezin. Sinds 4 augustus 2017 had tinnitus, een zeer vervelende piep in de oren, ons gezin in de greep. 

Het is altijd moeilijk uit te leggen wat tinnitus precies is. Het is er in verschillende vormen. De een hoort een zoem, de ander een suis en de ander weer een piep. Wat iedereen met tinnitus gemeen heeft is dat het nooit meer weggaat. Wat je ook probeert. Het is een kwestie van accepteren en er mee leren leven. Dat klinkt echt makkelijker dan het is. Daar is veel tijd voor nodig.

We kwamen niet meer naar drukke (kinder)verjaardagen, feestjes of plekken waar hard en/of veel verschillende geluiden waren. Of ik ging soms alleen. Maar dat is niet zo gezellig. Niet iedereen om ons heen begreep dat. Jammer, maar het laat je inzien wie je echte vrienden zijn en dat die heel dierbaar zijn.

Inmiddels zijn we ruim twee jaar verder. De piep is er nog steeds, maar het heeft ons gezinsleven niet meer in zijn greep. We gaan steeds meer dingen ondernemen en 'terug' naar ons oude leuke leventje. Dankbaar voor alle steun van familie en vrienden, gezegend met de liefde voor elkaar, genieten we van elk moment. En nog intenser dan voorheen.

En dus is het tijd om mijn DZP-doelen weer op te pakken. Veel doelen waren al bezig of bijna afgerond. Het aantal resterende dagen van 4 augustus 2017 tot en met 28 april 2018 is 267. Vanaf vandaag nog 267 dagen is het nieuwe einde van het Day Zero Project op 26 september 2020.

Op naar een liefdevol en positief 2020!

CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten