#68 Vul het tegelwerk op van het garagepad

In januari 2004 kregen we de sleutel van ons huidige huis. Een nieuwbouw woning, helemaal kaal. Dus na een klusperiode en verhuizing, was het snel voorjaar geworden. De volgende klus was de aanleg van de tuin. Dat hebben we helemaal zelf gedaan. Maar de bestrating heeft Nico voor ons gedaan. Zowel voor als achter het huis.

Bij het maken van het tuinplan heb je allemaal leuke ideeën. Zo dachten we tussen ons garagepad en dat van de buren een strookje open te houden voor beplanting. Alleen 14 jaar later is daar nog steeds niks ingezet. Met als gevolg dat katten het als kattenbak gingen gebruiken. Ook verschoven de tegels en ontstonden er grote kieren tussen de tegels. Zo groot, dat je fietsband erin wegzakte.

Die kieren werden steeds groter en daarmee gevaarlijker. Niet voor niets stond deze op de DZP-lijst. Maar waar vind je een goede statenmaker die snel kan beginnen? Via via kwamen we in contact met een stratenmaker uit de buurt. Aangezien dit niet een hele grote klus is, kon hij snel beginnen. Op 9 augustus 2019 werd het pad er voor de helft uitgehaald. En nog geen twee uur later was hij klaar. De ruimte tussen ons garagepad en dat van de buren is opgevuld met tegels. Het ziet er nu weer netjes uit.

Doel 68: ook weer afgerond.

CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten