#97 Nachtje/weekend weg met een vriendin


Het idee van dit doel was om één nachtje in een weekend in Nederland weg te gaan met een vriendin. Maar mijn lieve collega Yolanda bood aan om samen een lang weekend naar haar vakantiewoning in Italië te gaan. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen!

Vrijdagochtend 30 oktober 2015 zijn we op tijd opgestaan en naar Weeze gereden. Vanaf daar vlogen we met Ryanair naar Ancona. Er was regen voorspeld, maar we kwamen in onze winterjas aan op de zonovergoten luchthaven van Ancona. Geen verkeerd begin van het weekend.

Het huis 'Casa Cipresse' is te huur en ligt in het dorpje Montottone. Dit ligt in de provincie Marche en is een heuvelachtig gebied tussen de bergen en de oostkust van Italië. De oude boerenwoning is omgebouwd naar een prachtige vakantiewoning en is van alle moderne gemakken voorzien.

De vier dagen in Italië stonden in het teken van cultuur, eten en zon. We hebben rondritten gedaan langs mooie dorpen en steden. We hebben uitgebreid Italiaans gegeten in goede restaurants in de omgeving. En de 35 graden in de zon was elke ochtend een cadeau. Helaas was het lange weekend veel te snel voorbij.

CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten